100% Belgische panelen

Duurzaam bouwen betekent ook kiezen voor materialen die dicht bij huis gemaakt zijn.

Bij de keuze van materialen moet je rekening houden met een aantal criteria, voornamelijk met betrekking tot kwaliteit, prestaties en budget. Tegenwoordig houden we steeds meer rekening met ecologische normen. ♻️ Het gaat om de samenstelling van het materiaal en de herkomst van de componenten. 🚚 

 

Wist u dat de akoestische oplossingen van Acoustix Pan-terre al deze elementen combineren? 

 

Het bedrijf, gevestigd in Luik, België, maakt panelen op locatie van natuurlijke materialen die lokaal worden verzameld en geproduceerd: gerecycled papier 📜 en vlasstro. De korte keten kan niet beter zijn! 👌 

 

In de bouwsector zijn er veel lokale en milieuvriendelijke alternatieven voor de traditioneel gebruikte synthetische producten, met behoud van een hoog kwaliteits- en prestatieniveau en tegen marktconforme prijzen. 

 

Door te kiezen voor Acoustix Pan-terre akoestische isolatiepanelen van lokale en natuurlijke materialen profiteert u van een duurzame, hoogwaardige oplossing om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verkleinen. 

 

Wilt u meer weten over onze akoestische oplossingen en productieomstandigheden? Aarzel dan niet om ons volgende technische seminarie bij te wonen of contact op te nemen met het Acoustix Pan-terre team !

 

Terug naar nieuws

Persoonlijk advies

Gemeten prestaties

Persoonlijk advies

Rust