Ingediend door Cath op wo, 06/08/2022 - 11:36

David werkt sinds vier jaar voor Acoustix Pan-terre. Deze Vlaming woont al 25 jaar in Brussel en hij voelt er zich helemaal thuis!😊 Voor hij het team van Acoustix vervoegde, was hij verkoopmedewerker in diverse sectoren.

 

  • Jouw mening over het Pan-terre-productaanbod?

“Wij bieden een ronduit schitterend product aan, dat uniek is op de markt en een zeer goed imago heeft. Onze onberispelijke service zorgt ervoor dat wij een goede reputatie genieten bij de handelszaken uit de bouwsector, maar ook bij aannemers en architecten."

 

  • Jouw mening over het team?

“Bij Acoustix Pan-terre heerst er een echte familiesfeer. We kunnen het allemaal heel goed met elkaar vinden. We bellen elkaar niet alleen om over de business te praten maar ook over dingen uit ons ons privĂ©leven! We zijn solidair en altijd beschikbaar om elkaar te helpen. Dat is tegenwoordig heel zeldzaam.”

 

  • Jouw dagelijkse activiteiten?

“Ik ga heel vaak naar klanten toe om werven te bezoeken. Dat is wat ik het liefste doe! Ik ontmoet er mensen die interesse hebben voor onze producten, zowel voor geluidsisolatie met onze Pan-terre-panelen als voor akoestische correctie. We wisselen constant van gedachten over bouwen en renoveren. Een ander aspect van mijn job dat mij echt fascineert, zijn de opleidingen over Acoustix Pan-terre die ik aan onze dealers geef. Dan ben ik echt in mijn element!”

 

  • Wie ben je in jouw privĂ©leven?

“Een levensgenieter! Ik ben helemaal weg van onze bruisende hoofdstad, met de verschillende culturen die naast en met elkaar leven. Ik hou van Brussel, ik hou ervan om gezellig rond te kuieren, een glas te gaan drinken, een hapje te eten, tentoonstellingen te bezoeken, een festival bij te wonen...  Ik ben ook heel sportief: duiken, wakeboard, skateboard, longboard en skiĂ«n zijn mij favoriete sporten! Ik ben verzot op glijsporten en hou van intense spanning en opwinding! Daarnaast ben ik ook verslaafd aan tatoeages!”

 

David de chez Acoustix Pan-terre
  • Jouw achilleshiel?

“Ik ben vader geworden van een meisje dat Ella heet en anderhalf jaar oud is. Ze is een echt schatje, maar ze is ook vermoeiend (en houdt ons tegelijk jong 😉)! Ze loopt sinds twee weken en nu hol ik achter haar aan 
 😊”

 

  • Conclusie?

“Acoustix is in de allereerste plaats een project van de circulaire economie. Wij slagen erin om met gerecycled karton efficiĂ«nte akoestische panelen te produceren! Bestaat er een betere manier om onze kinderen een toekomst te bieden? Ecologie staat in het middelpunt van alles wat we ondernemen. Ik hoop dat ik een betere wereld kan achterlaten voor de toekomstige generaties, voor Ella.”
 

Introduction
Ontmoet David, de levensgenieter van het Acoustix Pan-terre team!
Image d'introduction
David notre représentant en région flamande
Type de page
Isolation acoustique