Ingediend door Cath op vr, 04/22/2022 - 14:38

Hoe lost Acoustix uw problemen met akoestisch comfort op met behulp van melamineschuim? Hier geven wij u nog een concreet voorbeeld💡!

 

Er werd een beroep gedaan op Acoustix wegens zijn grote deskundigheid op het gebied van akoestiek door een architect die gestoord werd door het lawaai van de leerlingen in zijn kantoor dat zich net boven een kleedkamer van een school in Brussel bevindt. Het lawaai kon oplopen tot maar liefst 90 dB! 😬

 

In samenspraak met de directie van het college kon een oplossing worden gevonden. Dankzij de plaatsing van geluidsabsorberende tegels van melamineschuim in het plafond kon de resonantie die door de betonoppervlakken en de betegeling in de kleedkamer werd veroorzaakt drastisch worden verminderd.

 

➡️ Resultaat: het akoestisch comfort in de kleedkamer is opnieuw verzekerd, de leerlingen hoeven niet langer te schreeuwen om elkaar te kunnen verstaan! De architect in het kantoor erboven kan zijn werk weer in alle rust uitvoeren dankzij een vermindering met 30 dB van het luchtgeluid! 

 

Akoestische correctie maakt deel uit van onze expertise. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat voor de uitvoering van een akoestische correctie. 

 

Wij wensen u een fijne vrijdag 
Het team van Acoustix

Introduction
Hoe lost Acoustix uw problemen met akoestisch comfort op met behulp van melamineschuim? Hier geven wij u nog een concreet voorbeeld !
Image d'introduction
Melamineschuim Brussel
Type de page
correction acoustique