“Hoeveel decibel kan ik winnen dankzij de oplossingen van Acoustix Pan-terre?”

Wij maken een overzicht op van de prestaties van de Pan-terre-panelen

U wil graag meer akoestisch comfort, maar u zou graag weten waarin u moet investeren voor u met de werken begint? Dat is begrijpelijk, want niemand wil met een renovatie beginnen zonder met zekerheid te weten welke de voordelen van de gekozen materialen zijn!

 

Wanneer u zich afvraagt “Hoeveel decibel zal ik winnen door voor het productassortiment van Acoustix Pan-terre te kiezen?”, kunnen we een precieze indicator geven: het meeste efficiënte van alle systemen die wij aanbieden, vermindert het geluidsniveau met 73 dB (de bekleding op onafhankelijke draagstructuur & hennepcellulose)

 

“Maar wat stelt 75 dB nu eigenlijk precies voor?”

Wij geven u enkele cijfers ter vergelijking die dit zouden moeten verduidelijken:

-    Het geluidsniveau in een discotheek is beperkt tot 105 dB
-    In een rustig kantoor bedraagt het geluidsniveau ongeveer 40 dB
-    Een paar oordopjes vermindert het geluidsniveau met ~ 35 dB

 

U kunt op beide oren slapen (om het zo maar te zeggen 😉): onze akoestische oplossingen zijn betrouwbaar en uitermate efficiënt. Doordat ze het geluidsniveau tot met wel 73 decibel kunnen verminderen, behoren de oplossingen van Acoustix Pan-terre tot het beste wat op de markt verkrijgbaar is.

 

👉 Wil u graag meer te weten komen over de producten van Acoustix Pan-terre? Download dan onze technische handleiding waarin u alle technische informatie vindt.

 

“Waar kan ik de producten van Acoustix Pan-terre vinden?”

In al onze verkooppunten! En er is meer. Op 17 en 24 november eerstkomende nodigen wij u uit om de fabriek van Acoustix Pan-terre te komen ontdekken.

 

  • 👉 Op 17 november nodigen wij u uit voor het traditionele event “van 5 tot 7”, dat samen met de Cluster Eco-Construction wordt georganiseerd en in onze lokalen plaatsvindt. Op die bijeenkomst zult u de gelegenheid hebben om de fabriek te bezoeken waar de fabricage gebeurt en deel te nemen aan een aangenaam netwerkingmoment. Wij zullen een overzicht geven van onze technieken, onze oplossingen en onze milieuvriendelijke materialen.

 

 

  • 👉 Op 24 november nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op een technisch-praktische workshop: hier zult u leren hoe u de efficiëntste Acoustix Pan-terre-oplossingen in de praktijk toepast. Dit zal u de kans bieden om een snelle opleiding te volgen, of u nu professional uit het bouwwezen bent of gebruiker die onze oplossingen zelf wil uitvoeren.

 


Voor alle vragen of een inschrijving voor een van de twee of beide evenementen kunt u een e-mailbericht sturen naar het adres viviane.dederen@acoustix.be.

Het team van Acoustix Pan-terre

Terug naar nieuws
isolation acoustique

galmprobleem?

Stukken die resoneren?

Ontdek onze oplossingen

Rust

Lokale tewerkstelling & Korte produktieketen

Rust

Overal beschikbaar !