Ingediend door Cath op ma, 06/20/2022 - 10:32

Verleden vrijdag kwam het volledige team van Pan-terre Acoustix bijeen in de productiefabriek van Pan-terre, gevestigd in Herstal, om de balans op te maken van het voorbije jaar. Arbeiders van de productielijn, technisch-commerciële medewerkers, de boekhouder, de teamchef en de directeur… Alle werknemers waren aanwezig op deze jaarlijkse vergadering.

Wat is het doel van de Grote Vergadering?

Ze biedt de kans om samen de challenges te bespreken waarmee we in 2021 werden geconfronteerd, dieper in te gaan op de uitdagingen voor de komende jaren en zijn mening te geven over de financiële rekeningen… Maar ook – en vooral – biedt ze de gelegenheid om een debriefing te geven van de dagelijkse activiteiten, zijn mening met anderen te delen en soms alternatieven te vinden voor blokkerende situaties.

Wat houdt participatief beheer precies in?

Acoustix Pan-terre maakt deel uit van de Groupe Terre. Als sociale en solidaire onderneming, is haar organisatie opgebouwd rond drie zwaartepunten: autonoom beheer, sociale finaliteit en… participatief beheer. De Grote Vergadering biedt aan alle werknemers de kans om hun mening te geven over het beheer van de onderneming en om er zelf actief aan deel te nemen. Wij hebben immers maar één enkel leidmotief: “Alleen gaat men snel, samen gaat men verder”. Geen enkele beslissing wordt genomen zonder rekening te houden met het advies van de werknemers.

La Grande Réunion

De ultieme doelstelling bestaat erin zich voor de bereiden op de Algemene Vergadering van de Groep Terre, waarvoor alle werknemers worden uitgenodigd en waarop ze allen een stem hebben indien ze dit wensen. De AV zal eind juni plaatsvinden. 😊

Hoe is het gesteld met Acoustix Pan-terre?

Beter dan ooit tevoren!

 

  • Onze technisch-commerciële medewerkers David 👨‍💼 en Marie-France 👩‍💼blijven België doorkruisen – Vlaanderen en Brussel voor de ene en Wallonië voor de andere – om ons productaanbod op het gebied van akoestische isolatie voor te stellen. De handelszaken uit de bouwsector krijgen opleidingen en kunnen daardoor de oplossingen van Pan-terre voorstellen aan particulieren die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke geluidsisolatie.

  • Steeds meer klanten 🙋 zijn gecharmeerd door ons productaanbod voor akoestische isolatie: Belgische producten, lokaal vervaardigd, met respect voor het milieu (met name door het hergebruik van karton dat deur aan deur wordt ingezameld) en met prestaties die door het WTCB zijn erkend.

  • Onze productiearbeiders 👷 blinken uit in hun werk, het team is stabiel en hechter dan ooit. Big up aan Daniele, Pascal, Stéphane, Xavier, Nour, Christian, Fémidin, Surjit en Biro.

  • Onze man in de schaduw, Valentin, organiseert de business en staat in voor het beheer van de productie-eenheid 🧑‍🔬 Hij zorgt voor een optimale opvolging van de productie van Pan-terre-panelen.

  • Viviane beantwoordt de offerteaanvragen en staat in voor het administratief en boekhoudkundig beheer van de Groep … Altijd met de glimlach 👩‍💻

  • Onze directeur Samuel, ten slotte, motiveert, inspireert en haalt het allerbeste uit iedereen zodat Acoustix Pan-terre blijft groeien en zich blijft ontwikkelen 🌱

 

L'équipe Pan-terre Acoustix

Kortom, een onderneming die klaar is om nieuwe bladzijden van haar geschiedenis te schrijven! 

Introduction
Wat gebeurt er achter de deuren van Acoustix Pan-terre? Wij blikken terug op het afgelopen jaar!
Image d'introduction
La Grande Réunion Acoustix Pan-terre
Type de page
Isolation acoustique