Ingediend door Cath op do, 05/19/2022 - 10:59

Zoals velen onder ons bent u op zoek naar een goede akoestische isolatie

 

Sinds de lockdown zijn de werkgewoonten sterk geëvolueerd. Steeds meer mensen werken meerdere dagen per week van thuis uit. Akoestisch comfort is geen optie meer, het is noodzakelijk om zich goed te kunnen concentreren. Geluiden die afkomstig zijn uit de andere ruimten van het huis of de geluidshinder van een aanpalende woning in een rijhuis zijn factoren die ons ertoe aanzetten om de geluidsisolatie van onze woning opnieuw te bekijken.

 

Vaak vraagt u zich af waar u moet beginnen en vooral welke de beste panelen zijn om de akoestische isolatie van een ruimte uit te voeren. Acoustix Pan-terre biedt talrijke producten aan die het comfort in uw dagelijks leven aanzienlijk kunnen verhogen en de geluidshinder veroorzaakt door uw omgeving drastisch kunnen verminderen.

 

Goed nieuws: we hebben een superduidelijk filmpje gemaakt om u te helpen op uw zoektocht naar een optimaal akoestisch comfort!

 

De akoestische isolatie van een huis uitgelegd met Pan-terre-panelen
De akoestische isolatie van een huis uitgelegd met Pan-terre-panelen

 

➡️ Meer info vindt u in onze technische handleiding. Bekijk het bovenstaande filmpje en lees hier de uitleg van de 5 opgesomde uitvoeringswijzen : https://acoustix.be/sites/acoustix/files/2020-12/technischeHandleidingAcoustix.pdf
 

U wilt graag een winkel bezoeken? Hier vindt u de volledige lijst van onze verkooppunten.


Tot binnenkort,
Het team van Acoustix Pan-terre

Introduction
Soms is het lastig om uw weg te vinden in het grote aanbod. Acoustix Pan-terre geeft u een overzicht en helpt u om de beste oplossing te vinden.
Image d'introduction
De akoestische isolatie van een huis uitgelegd met Pan-terre-panelen
Type de page
Isolation acoustique