Intéressé par nos séminaires techniques ? Inscrivez-vous à nos events Plus d'infos

Plaatsing op vloerbalken

De plaatsing op vloerbalken wordt gebruikt op een vloer die men wenst te verhogen, bijvoorbeeld bij bekabeling en hoogteverschillen.

Printer Friendly, PDF & Email

Procedure

De plaatsing op vloerbalken wordt gebruikt op een vloer die men wenst te verhogen, bijvoorbeeld bij bekabeling en hoogteverschillen.

De Vloerbalken (13) worden op Acoustix Ontkoppelingsstrips (10) gelegd met een maximum afstand van 40cm.

De bekleding wordt gedaan met zelfdragende Acoustix Pan-terre OSB/3-Zero-panelen (3). Deze worden verlijmd op de verbinding in de tandgroef.

De Acoustix Pan-terre OSB/3-Zero-panelen worden vastgevezen (14) in de vloerbalken. De ontkoppeling van het complex wordt gegarandeerd door de Acoustix Ontkoppelingsstrips (10).

Door in de tussenruimte geluidsabsorberend materiaal (15) aan te brengen, kunt u eventuele weergalm voorkomen.

De Acoustix Schuimrubberband, of de Acoustix Afdichtingsband (9) rondom de oppervlakte van de vloer garandeert een continuïteit van de akoestisch isolerende laag en garandeert de ontkoppeling met de muren.

Winst 22 Db !

De afwerkingslaag geplaatst op de Acoustix Pan-terre OSB/3-Zeropanelen mag niet in contact zijn met zijdelingse muren om de transmissie van de contactgeluiden te vermijden.

Deze ontkoppelingstechniek verhoogd aanzienlijk de performanties van de akoestische isolatie tegen contact -en luchtgeluiden.

lambourdes

Uitbreiding test CEDIA 2010/56 58

isolation acoustique

galmprobleem?

Stukken die resoneren?

Ontdek onze oplossingen

Gemeten prestaties

Rust

100% productie van gerecycleerd materiaal

Overal beschikbaar !