Ingediend door Lucie op ma, 06/19/2023 - 09:37

Bij de keuze van materialen moet je rekening houden met een aantal criteria, voornamelijk met betrekking tot kwaliteit, prestaties en budget. Tegenwoordig houden we steeds meer rekening met ecologische normen. ♻️ Het gaat om de samenstelling van het materiaal en de herkomst van de componenten. 🚚 

 

Wist u dat de akoestische oplossingen van Acoustix Pan-terre al deze elementen combineren? 

 

Het bedrijf, gevestigd in Luik, België, maakt panelen op locatie van natuurlijke materialen die lokaal worden verzameld en geproduceerd: gerecycled papier 📜 en vlasstro. De korte keten kan niet beter zijn! 👌 

 

In de bouwsector zijn er veel lokale en milieuvriendelijke alternatieven voor de traditioneel gebruikte synthetische producten, met behoud van een hoog kwaliteits- en prestatieniveau en tegen marktconforme prijzen. 

 

Door te kiezen voor Acoustix Pan-terre akoestische isolatiepanelen van lokale en natuurlijke materialen profiteert u van een duurzame, hoogwaardige oplossing om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verkleinen. 

 

Wilt u meer weten over onze akoestische oplossingen en productieomstandigheden? Aarzel dan niet om ons volgende technische seminarie bij te wonen of contact op te nemen met het Acoustix Pan-terre team !

 

Introduction
Duurzaam bouwen betekent ook kiezen voor materialen die dicht bij huis gemaakt zijn.
Image d'introduction
Acoustix Pan-terre
Type de page
Isolation acoustique