Akoestische Isolatie & spreekkamers

Akoestische Isolatie & spreekkamers

Veel vrije beroepen krijgen te maken met het probleem van akoestische isolatie als het op de werkplaats aankomt.

Acoustix biedt voor deze specifieke problemen oplossingen die eenvoudig, volledig en efficiënt zijn.

Zo kampte Dhr. Balbeur, Podoloog in Marche les Dames (Namen), al een hele tijd met problemen van lawaai.

Aan de ene kant heeft hij zijn spreekkamer, waar hij zijn patiënten ontvangt, en aan de andere heeft hij een atelier waar zolen worden gemaakt. De machines zijn lawaaierig en de twee ruimtes waren slechts gescheiden door een betonnen muur.

Onmogelijk dus om patiënten te ontvangen en tegelijk het productieteam van de zolen aan het werk te zetten.

De oplossing voor dit probleem? Een kleine verdubbeling van de muur door een constructie met een paneel van Pan-terre en een afwerkingsplaat. De plaatsing werd door de klant zelf uitgevoerd door de fundamentele principes van de akoestische isolatie zowel als de duidelijke instructies van Acoustix te volgen.

Dhr. Balbeur

Dankzij de producten en de expertise van Acoustix kan ik eindelijk mijn patiënten in alle rust ontvangen en toch dicht bij mijn productieteam zijn. Hierdoor win ik tijd, kan ik meer produceren en tijdens een werkdag meer patiënten ontvangen