slider_FAQ_NL
geluidsisolatie voor iedereen

Alles weten over acoestische isolatie? Het is heel eenvoudig…

Producten

Akoestische isolatie

Efficiënte systemen

Akoestiek en houtconstructie

Blog

Terug naar school: met akoestische isolatie in hun kamer kunnen kinderen studeren ongestoord

Terug naar school: met akoestische isolatie in hun kamer kunnen kinderen studeren ongestoord

Het is erg moeilijk, onmogelijk zelfs, om ten volle van je woning te genieten wanneer deze zich dicht bij een bron van lawaai bevindt. Zelfs in een relatief kalme omgeving zal men last ondervinden wanneer de woning aanpaalt aan een of twee andere. Zo’n geluidshinder kan heel wat langetermijngevolgen hebben, en kan dagelijks voor problemen […]

Architecten, studiebureaus, aannemers, … Acoustix stelt u professionele documenten ter beschikking.

Inschrijving newsletter

Naam (Verplichte)

Email (Verplichte)

Gegevensbescherming Wij Zouden u graag blijven informeren over onze diensten en produkten. Kanu ons uw akkoord gevendoor hetvakje aan te kruisen? Hierna kan u altijd elk moment kiezen om u uit te schrijven van ons bestand via het beheercentrum met onze gegevens of u kan ook een mail sturen naar privacy@groupeterre.org

Nieuwsbrief van november 2016

Winter is coming! De dagen worden korter, geluidsoverlast verdwijnt

Je hebt het zeker al gemerkt: de dagen worden korter, de winter komt eraan. Over een maandje is het zover. De gure herfstwind is al de voorbode ervan.

Lees het newsletter

Nieuwsbrief van september 2016

De schoolbel gaat en dat betekent dat de vakantie voorbij is. Het hele Acoustix-team hoopt dat je een fantastische vakantie hebt beleefd, weg van alle lawaai, in een rustig hotel.

September is ook het moment voor de terugkeer naar school en scholing rond de fundamentele principes van akoestische isolatie.

Lees het newsletter