slider_FAQ_NL
geluidsisolatie voor iedereen

Alles weten over acoestische isolatie? Het is heel eenvoudig…

Producten

Akoestische isolatie

Efficiënte systemen

Akoestiek en houtconstructie

Blog

Tips voor een rustig leven in Brussel

Tips voor een rustig leven in Brussel

In het verleden had men in Brussel minder problemen met geluidsoverlast omwille van de architectuur van de Brusselse huizen. Tegenwoordig ligt dat anders. Onze levensstijl is veranderd, woningen worden kleiner en buiten blijven de bronnen van lawaai zich verder vermenigvuldigen. Kortom, we kunnen vandaag de dag spreken over een echte akoestische vervuiling.

Architecten, studiebureaus, aannemers, … Acoustix stelt u professionele documenten ter beschikking.

Inschrijving newsletter

Naam (Verplichte)

Email (Verplichte)

Gegevensbescherming Wij Zouden u graag blijven informeren over onze diensten en produkten. Kanu ons uw akkoord gevendoor hetvakje aan te kruisen? Hierna kan u altijd elk moment kiezen om u uit te schrijven van ons bestand via het beheercentrum met onze gegevens of u kan ook een mail sturen naar privacy@groupeterre.org

Nieuwsbrief van november 2016

Winter is coming! De dagen worden korter, geluidsoverlast verdwijnt

Je hebt het zeker al gemerkt: de dagen worden korter, de winter komt eraan. Over een maandje is het zover. De gure herfstwind is al de voorbode ervan.

Lees het newsletter

Nieuwsbrief van september 2016

De schoolbel gaat en dat betekent dat de vakantie voorbij is. Het hele Acoustix-team hoopt dat je een fantastische vakantie hebt beleefd, weg van alle lawaai, in een rustig hotel.

September is ook het moment voor de terugkeer naar school en scholing rond de fundamentele principes van akoestische isolatie.

Lees het newsletter